Kontakt os

Har du spørgsmål til et bestemt produkt eller til udvalget af badetøj på hjemmesiden? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen, så svarer vi hurtigst muligt.

Vær tryg og sikker på uv-badetoej.dk

OM UV-BADETOEJ.DK

uv-badetoej.dk er en dansk informationshjemmeside, der har til formål at gøre det nemt og enkelt for danske forbrugere at købe uv-badetøj til børn og voksne. Vi holder løbende hjemmesiden opdateret med nye forhandlere og produkter, så du nemt og enkelt kan købe uv-badetøj.

uv-badetoej.dk indeholder reklamelinks, der er med til at støtte driften og udviklingen af hjemmesiden. Men alle produkter, du ser her på hjemmesiden, kommer fra kendte og troværdige danske forhandlere af badetøj og -tilbehør. Du kan derfor være helt sikker og tryg på vores hjemmeside, eller når du besøger de udvalgte forhandlere, vi henviser til, hvor du kan læse mere om produkterne eller købe online.

CVR: 38387162
Strandvejen 9, 1.
9000 Aalborg
info@uv-badetoej.dk

Ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmeside indeholder reklamelinks og affiliatelinks, der henviser til produkter og services hos eksterne forhandlere. Køber du et produkt eller en service via én af disse forhandlere, går en procentdel af salgsbeløbet til drift og udvikling af denne hjemmeside – og dermed til at sikre dig og andre brugere en god oplevelse på hjemmesiden.

Alle produkter, som du ser på denne hjemmeside, kommer fra danske forhandlere og producenter – og ejes ikke af denne hjemmeside. Vi indhenter alle informationer om produkterne fra forhandlernes egne hjemmesider, og vi er derfor ikke ansvarlige for tilgængeligheden, rigtigheden eller fejlagtige priser hos disse forhandlere, som vises her på hjemmesiden. Det er dog altid dit eget ansvar hvad du vælger at foretage dig, og ejeren af denne hjemmeside står derfor ikke til ansvar for køb, der foretages via forhandlere nævnt på denne hjemmeside. Vi ønsker dog til enhver tid, at sikre, at alle informationer er så korrekte som muligt, hvorfor informationer og produkter opdateres så ofte som muligt. Vi kan dog ikke garantere rigtigheden af indholdet og informationer hos tredjeparter.