Tilbud

Arena badedragt til piger – Team Stripe – Mørkerød

219,00 kr.

SE TILBUD

Arena badedragt til piger – Team Stripe – Mørkerød

En lækker vintage badedragt fra Arena der er passende til både øvede og nye svømmere. Så hvis du mangler en badedragt til træning eller motionssvømning, er dette bestemt et godt valg.

Features

  • En lækker badedragt
  • God holdbarhed
  • 54% polyester og 46% polyester PBT
  • Badedragten er hurtigtørrende og klormodstandelig
  • God pasform

Denne badedragt fra Arena er lavet i farven mørkerød. De bruges af piger og er passende til både øvede og nye svømmere. De er gode til motionssvømmere, men kan også bruges af konkurrence svømmere til træning.

Badedragten er lavet af arenas MAX Life materiale, hvilket gør at badedragtener hurtigtørrende og klor modstandelig. Dette skaber en overlegen følelse på stranden eller ved poolen, i og ude af vandet. Materialet er også UV-beskyttet UPF50+.

MAX Life materialet sørger også for at din badedragt vil holde sin form i lang tid. Badedragten har en god pasform, og vil derfor sidde super godt. Badedragten er inspireret af vintage sportsbeklædning. Lavet til intensiv svømning og træning, badedragten har den groovy stil i det originale arena-design fra 1970’erne med diagonale logostriber. Badedragten er lavet af 54% polyester og 46% polybutylen.

OBS: Tryk på knappen “SE TILBUD” for at se tilgængelige størrelser.

Varenummer (SKU): 5809400615283754 Kategorier: ,
Arena badedragt til piger - Team Stripe - Mørkerød 14-15 år / 164 cm Badedragter til piger - Sport/strandArena badedragt til piger – Team Stripe – Mørkerød
219,00 kr.

SE TILBUD