Tilbud

Splash About UV floatsuit til børn – Dragonfly (Lyseblå) 1-2 år / 92 cm UV-badetøj

135,00 kr.

SE TILBUD

Varenummer (SKU): 5809401344866604 Kategori:

Dette UV Floatsuit fra Splash About i lyseblå er perfekt til alle små børn, som skal lære at bevæge sig rundt i vandet. Det fås i størrelser fra 1 til 6 år og garanterer optimal UV-beskyttelse, hvilket gør det yderst velegnet til stranden.Som forælder stiller du helt sikkert mange krav til de produkter, du køber til dine børn. De skal både være af god kvalitet, sikre, flotte, og så skal de selvfølgelig leve op til deres formål. Alle disse ting får du heldigvis, når du køber dette Floatsuit fra Splash About. Med dets smarte og søde design er det optimalt til alle tumlinger, der skal lære vandet at kende.Det kan Splash About UV FloatsuitUV-beskyttelse på arme, skuldre, hals og ben:Dragten dækker alle de ekstra følsomme områder og er derfor perfekt til stranden og til poolen. Med UPF 50+ kan du være helt sikker på, at solens skarpe stråler ikke trænger igennem, så dit barns hud er sikret, når dragten kommer på.
Indbyggede”floats”:Med indbyggede floats i dragten kan dit barn hurtigt lære at holde sig over vandet. Fordi de er integrerede, sidder de meget bedre til på kroppen end et bælte for eksempel gør, men tjener altså samme funktion. De holder dit barn i korrekt svømmeposition og kan fjernes parvist, når dit barn bliver mere og mere tryg i vandet.
Lynlås til hurtige skift:Lynlåsen er designet til at være supernem at trække op og i. I kan derfor lynhurtigt skifte til og fra dragten uden besvær. Så er den også isoleret af stof på begge sider, så huden ikke kommer I klemme, hvilket garanterer en tryg og god oplevelse, når dragten skal bruges.
Nylan lycra-stof:Ud over at være blødt og behageligt, så er stoffet også vind- og sandtæt. På den måde får dit barn nemmere ved at holde varmen, når I er udendørs, og I undgår irriterende sand, som kommer ind på kroppen.
Flot design med fint sommerfugleprint:Både dit barn og du vil elske dragtens fine udtryk, som er sødt og sjovt til en sommerdag på stranden. De milde farver gør samtidig, at dragten tiltrækker mindre sol, hvilket forhindrer, at den ikke overophedes.
Mangler duårets bedste badedragt til din lille svømmer, er dette floatsuit fra Splash About den helt rigtige løsning med sine mange gode kvaliteter.Køb det nu, og modtag det allerede i morgen, hvis du når at bestille inden klokken 15.00!

Splash About UV floatsuit til børn - Dragonfly (Lyseblå) 1-2 år / 92 cm UV-badetøjSplash About UV floatsuit til børn – Dragonfly (Lyseblå) 1-2 år / 92 cm UV-badetøj
135,00 kr.

SE TILBUD