Tilbud

TYR badedragt til damer – Sumatra Cutoutfit

168,00 kr.

SE TILBUD

TYR badedragt til damer – Sumatra Cutoutfit

En super flot badedragt til kvinder passende til både øvede og nye svømmere. Denne badedragt fra TYR er lavet i mange forskellige farver. Den kan bruges af både øvede og nye svømmere. Det er en super træningsdragt, men er også super folk at have på ved poolen. Dragten er lavet i TYR’s durafast one fabrikation. Så hvis du mangler en super flot badedragt til træning, er dette bestemt et godt valg.

TYR Durafast One® er designet til nutidens atlet og har en 100% polyester konstruktion, der gør den næsten 20 gange stærkere end traditionelt badetøj. Så uanset om din træning fører dig til poolen eller stranden, kan du være sikker på at TYRs Durafast One®-fabrikationen giver både en sikker pasform og sikrer at farven på dragten ikke bliver slidt. Badedragten leveres med en lav halsudskæring, slanke / fleksible stropper, lav ryg og højt skåret ben er Cutoutfit ideel til atleter, der ønsker minimal dækning med pålidelig støtte.

Features ved TYR Sumatra Cutoutfit – Multi:

  • Badedragten holder til mindst 300 timers brug i vandet.
  • Antibakteriel belægning som er behjælpelig med at fjerne lugt.
  • 50+ UV/SPF beskyttet samt klor bestandigt
  • Næsten 20 gange stærkere end traditionelt badetøj
  • Sikker pasform

OBS: Tryk på knappen “SE TILBUD” for at se tilgængelige størrelser hos forhandleren.

Varenummer (SKU): 5809400003496437 Kategori:
TYR badedragt til damer - Sumatra Cutoutfit - Multi 36 UK / 40 EU / L Badedragter til damer - SvømmedragtTYR badedragt til damer – Sumatra Cutoutfit
168,00 kr.

SE TILBUD