Watery badebukser til mænd Flaming Vegas Eco – Blue Sporty

279,00 kr.

SE TILBUD

Watery aquashorts badebukser til mænd – Flaming Vegas Eco – Blue Sporty

Klassiske, holdbare, komfortable og den helt rigtig længde. Så nemt kan disse Flaming Vegas Eco Trunks beskrives og derfor er de også med det samme blevet et par populære firkantede badebukser til mænd – her i den populære farve sort.

Features:

  • 100% klor- og UV-resistent
  • Pasform og farver opretholdes gennem +500 timer i vand
  • UPF +50 UV-beskyttelse
  • Høj grad af åndbarhed
  • 4-way elasticitet i stof
  • Olie- og solcremeresistent samt antibakteriel
  • Vandafvisende og vandresistent, så de ikke suger vandet til sig
  • Produceret i Europa under den højeste OEKO-TEX standard 100 certificering
  • Farve: Blue Sporty

Disse firkantede badebukser er produceret i det unikke signaturmateriale AquaFlex Eco, som består af 100% polyester (heraf 55% fra genanvendte plastikflasker), så du både får det eneste tilgængelige par trunks i bæredygtige materialer, som samtidig er ultra klorresistente (+500 timer i vand).

Designet er holdt simpelt og stilfuldt med et diskret hvidt logo øverst i venstre hjørne samt en sidelængde, der går til den øverste del af låret. Efter +150 test på mænd i alle størrelser er sweetspottet ramt på længden, hvor de hverken er for korte og dermed bliver intimiderende, men heller ikke så lange at de føles som badeshorts. Du vil med garanti opleve denne umiddelbare glæde, som dette giver enhver mand, der har prøvet det modsatte tidligere.

Flaming Vegas Eco Trunks kan med fordel benyttes til enhver form for vandaktivitet – de er cool nok til stranden, ultra klorresistente til svømmehallen samt behagelige nok til at solbade gennem adskillige timer. Uden at du mærker noget til dem.

Særlig bæredygtig og holdbarhed samlet i disse Flaming Vegas Trunks. Badebukserne er produceret i det unikke Aquaflex ECO-materiale bestående af 100% polyester, hvoraf 55% er genanvendt fra plastflasker lavet på repreve garn og 45% er PBT polyester.

OBS: Tryk på knappen “SE TILBUD” for at se tilgængelige størrelser hos forhandleren.

Varenummer (SKU): 5809400167931516 Kategori:
Watery aquashorts badebukser til mænd - Flaming Vegas Eco - Blue Sporty 34 UK / 38 EU / M Badebukser til mænd - TrunksWatery badebukser til mænd Flaming Vegas Eco – Blue Sporty
279,00 kr.

SE TILBUD