Tilbud

Watery badedragt til damer – Eco Sunkissed Solid – Rubin Purple

305,00 kr.

SE TILBUD

Watery badedragt til damer – Eco Sunkissed Solid – Rubin Purple

Stilfuld, genanvendelig og lavet til enhver strandtur og/eller svømmetur. Watery Eco Sunkissed Solid er med vores særligt udviklede WavePlay-materiale lavet i 78% genanvendt nylon fra plastikflasker og 22% elastan, som giver badedragten 4-way stretch, 100% UV-beskyttelse, den blødeste følelse mod huden samt at formen holdes gennem +500 timer i vandet. Med modellens unikke opbygning med ikke-justerbare cross-back stropper, dobbeltforede stof, en høj benskæring, bredere stropper og cheeky dækning bagtil får du dertil et sporty og feminint look i Eco Sunkissed.

 • Dobbelt-foret stof for ultimativ følelse af luksus og høj kvalitet.
 • Ikke-justerbare cross-back stropper for den høje støtte og konstante fit
 • Bredere stropper
 • En cheeky dækning bagtil
 • En høj benskæring
 • En diskret, hvidt Watery logo forneden ved hoften
 • Rene farver med hvide stropper
 • Skabt af genanvendte plastikflasker samlet op direkte fra havet.Dette gælder for de 78% genanvendte Nylon.
 • Med en vægt på hele 210 g / m2er sytråden et af de tykkeste på markedet, som giver den her luksus- og kvalitets følelse.
 • Produceret i Europa under den højeste OEKO-TEX standard 100 certificering, som gives til produkter, der har bestået testen mod skadelige kemiske stoffer.
 • Sammensætningen af nylon og elastan i vores Waveplay materiale gør badedragtensærlig elastisk med 4-way stretch, giver UPF+50 uv-beskyttelse, er klor-resistent, olie og solcreme afvisende og særlig blød og åndbar
 • Elastikken i stropper og sytråden rundt i kanten af badedragten har en stor betydning for holdbarheden af dragten, da de oftest bliver slap efter ture i klorvand. I Eco Sunkissed er den særligt klorresistente Fratelli Leoni ® elastik valgt, som holder sin elasticitet op til 3 gange længere end normalt anvendte elastikker til badetøj pga. den særlige før-behandling af silikonen. Dertil er den anvendte sytråd i dragten, Alterfil ® T, særlig blød mod huden og giver en flot finish i kanten.
 • Kommer i en gratis (værdi: 99 kr.) og genanvendelig wet/dry taske, som badedragten kan puttes i til og fra træning, så resten af svømme tasken ikke bliver våd efter turen i vandet.

Eco Sunkissed badedragt skiller sig hurtigt ud i Watery’s sortiment mellemFreestyler,Swim RiderogMystique Stripes- på en positiv måde. Med dens særligt feminine og stilrene look samt anderledes og bæredygtige materialesammensætning, så er denne ideel til både lange dage på stranden, en spa-weekend samt en almindelig tur i svømmehallen. Lavet i det bæredygtige (og bløde) WavePlay ECO materiale. Bæredygtigt badetøj behøver ikke koste en formue – eller give en mindre følelse af luksus. Med det unikt-udviklede Waveplay Eco materiale bestående af hele 78% genanvendt nylon fra opsamlede plastflasker og 22% elastan kombineret med et 2-lags stof får du en badedragt, der smyger sig om dine former og støtter de rigtige steder. Og denne faste form opretholdes særligt længe uanset vand-aktivitet (+500 timer).

Kombinationen af nylon og Elastan gør badedragten særlig blød og lækker – både at røre ved samt imod huden, så du virkelig opnår den her følelse af luksus og høj kvalitet med Sunkissed på. Ej at forglemme at det gør dragten 100% UV-resistent mod solen (både ift. pasform og farven) samt overflade-vandafvisende.Et sporty og feminint udtrykWatery Eco Sunkissed Solid til damer giver et helt særligt sporty og feminint udtryk, som giver en unik luksus-følelse.

OBS: Tryk på knappen “SE TILBUD” for at se tilgængelige størrelser.

Varenummer (SKU): 5809400673838146 Kategori:
Watery badedragt for damer - Eco Sunkissed Solid - Rubin Purple 28 UK / 32 EU / XXS Badedragter til damer - SvømmedragtWatery badedragt til damer – Eco Sunkissed Solid – Rubin Purple
305,00 kr.

SE TILBUD