Tilbud

Watery badedragt til damer – Eco Sunkissed Solid – Cavalry Red

305,00 kr.

SE TILBUD

Watery badedragt til damer – Eco Sunkissed Solid – Cavalry Red

Stilfuld, genanvendelig og lavet til enhver strandtur og/eller svømmetur. Watery Eco Sunkissed Solid er med vores særligt udviklede WavePlay-materiale lavet i 78% genanvendt nylon fra plastikflasker og 22% elastan, som giver badedragten 4-way stretch, 100% UV-beskyttelse, den blødeste følelse mod huden samt at formen holdes gennem +500 timer i vandet. Med modellens unikke opbygning med ikke-justerbare cross-back stropper, dobbeltforede stof, en høj benskæring, bredere stropper og cheeky dækning bagtil får du dertil et sporty og feminint look i Eco Sunkissed.

 • Dobbelt-foret stof for ultimativ følelse af luksus og høj kvalitet.
 • Ikke-justerbare cross-back stropper for den høje støtte og konstante fit
 • Bredere stropper
 • En cheeky dækning bagtil
 • En høj benskæring
 • En diskret, hvidt Watery logo forneden ved hoften
 • Rene farver med hvide stropper
 • Skabt af genanvendte plastikflasker samlet op direkte fra havet.
 • Med en vægt på hele 210 g / m2er sytråden et af de tykkeste på markedet, som giver den her luksus- og kvalitets følelse.
 • Produceret i Europa under den højeste OEKO-TEX standard 100 certificering, som gives til produkter, der har bestået testen mod skadelige kemiske stoffer.
 • Sammensætningen af nylon og elastan i vores Waveplay materiale gør badedragtensærlig elastisk med 4-way stretch, giver UPF+50 uv-beskyttelse, er klor-resistent, olie og solcreme afvisende og særlig blød og åndbar
 • Elastikken i stropper og sytråden rundt i kanten af badedragten har en stor betydning for holdbarheden af dragten, da de oftest bliver slap efter ture i klorvand. I Eco Sunkissed er den særligt klorresistente Fratelli Leoni ® elastik valgt, som holder sin elasticitet op til 3 gange længere end normalt anvendte elastikker til badetøj pga. den særlige før-behandling af silikonen. Dertil er den anvendte sytråd i dragten, Alterfil ® T, særlig blød mod huden og giver en flot finish i kanten.
 • Kommer i en gratis (værdi: 99 kr.) og genanvendelig wet/dry taske, som badedragten kan puttes i til og fra træning, så resten af svømme tasken ikke bliver våd efter turen i vandet.
  Læg til sidst dragten til tørre på en flad overflade, så det får mulighed for at tilbagebringe formen. Hænges det til tørre på et tørrestativ kan det muligvis strække dragten ud.

Eco Sunkissed badedragt skiller sig hurtigt ud i Watery’s sortiment på en positiv måde. Med dens særligt feminine og stilrene look samt anderledes og bæredygtige materialesammensætning, så er denne ideel til både lange dage på stranden, en spa-weekend samt en almindelig tur i svømmehallen.

Lavet i bæredygtige (og bløde) WavePlay ECO materiale. Bæredygtigt badetøj behøver ikke koste en formue – eller give en mindre følelse af luksus. Med vores unikt-udviklede Waveplay Eco materiale bestående af hele 78% genanvendt nylon fra opsamlede plastflasker og 22% elastan kombineret med et 2-lags stof får du en badedragt, der smyger sig om dineformer og støtter de rigtige steder. Og denne faste form opretholdes særligt længe uanset vand-aktivitet (+500 timer). Kombinationen af nylon og Elastan gør badedragten særlig blød og lækker – både at røre ved samt imod huden, så du virkelig opnår den her følelse af luksus og høj kvalitet med Sunkissed på. Ej at forglemme at det gør dragten 100% UV-resistent mod solen (både ift. pasform og farven) samt overflade-vandafvisende. Et sporty og feminint udtryk. Watery Eco Sunkissed Solid til damer giver et helt særligt sporty og feminint udtryk, som giver en unik luksus-følelse.

OBS: Tryk på knappen “SE TILBUD” for at se tilgængelige størrelser.

Varenummer (SKU): 5809400101747783 Kategori:
Watery badedragt til damer - Eco Sunkissed Solid - Cavalry Red 32 UK / 36 EU / S Badedragter til damer - SvømmedragtWatery badedragt til damer – Eco Sunkissed Solid – Cavalry Red
305,00 kr.

SE TILBUD