Tilbud

Watery badedragt til piger – Eco Poolparty – Ruby Red

255,00 kr.

SE TILBUD

Watery badedragt til piger – Eco Poolparty – Ruby Red

Pool party hedder denne populære badedragt af en særlig grund. Med brede stropper, medium-benskæring, en mere tildækket ryg samt lavet i det klorresistente og tilmed genanvendte signatur materiale AquaFlex ECO, er denne badedragt optimal til enhver leg og plask i vand, både i svømmehallen og ved stranden – eller sagt på en anden måde: Et rigtigt pool party. Dragten giver med designet den optimale støtte, når der skal svømmes/plaskes vildt, som børn jo gør, og samtidig lavet i det mest holdbare materiale, der findes. Her i farven ruby red.

  • 100% klor og UV resistent
  • Pasform og farver opretholdes gennem +500 timer i vand
  • UPF +50 UV-beskyttelse
  • Høj grad af åndbarhed
  • Udstyret med 4-way elasticitet i både stof og stropper
  • Olie- og solcremeresistent samt antibakteriel
  • Vandafvisende og vandresistent, så den ikke suger vandet til sig

Denne Eco Pool Party har model mere støtte og afdækning i dragt-designet med bredere stropper, en lavere benskæring for mere dækning ved hofterne, en mere fast ryg for en højere grad af fasthed på kroppen samt en højere bryst-runding og tilmed lavet i genanvendelige materialer. Omvendt er denne model ikke lige så sporty i udtrykket og giver en mindre grad af frihedsfølelse.

Lavet i det bæredygtige (og holdbare) Aquaflex ECO materiale. Bæredygtigt badetøj behøver ikke koste en formue – eller give en dårligere holdbarhed. Med det unikt-udviklede Aquaflex ECO materiale bestående af 55% genanvendt polyester fra plastflasker og 45% PBT polyester er det i høj grad lykkedes med at udvikle et materiale, der holder farven og pasformen gennem adskillige ture i svømmehallen og ved stranden (+500 timer i klorvand), og samtidig er særdeles godt for vores planet. Dertil er det produceret under OEKO-TEX Standard 100 certificering, så du kan være sikker på at der ingen farlige kemikalier er i.

Udover disse indlysende fordele så giver materialet en luksuriøs og blød følelse på huden, er resistent mod sollys (så dragten med fordel kan bruges ved stranden), giver fuld +50 UPF UV-beskyttelse af kroppen, har en ekstraordinær 4-way elasticitet i stropper og stof, som giver den nødvendige følelse af bevægelighed og sidst men ikke mindst er den vandafvisende og åndbar, så badedragten tørrer hurtigt efter brug. I sidste ende udviklet til enhver vandhund, der elsker at svømme og lege i vand.

Denne ECO Pool Party model er til de piger, der foretrækker mere støtte på ryg/ved skuldre og afdækning af kroppen ved hoften. Giver en optimal støtte og afdækning. Eco Pool Party til piger er i farven ruby red konstrueret med enkelt lags stof, en mere lukket ryg for optimal støtte, en medium benskæring for mere dækning ved hofte, en højere runding ved brystet, en ren farve og et diskret, hvidt Watery logo forneden ved hoften. Samlet giver det en badedragt, der giver alle muligheder for at slå sig løs i vandet uden at være bange for hvordan dragten sidder efter – for den sidder der bare.

En lille bonus: Når den bruges så tit i svømmehallen og på stranden, så er der selvfølgelig sørget for at badedragten kommer i en særlig 100% vandtæt taske (værdi: 99 kr.), som badedragten kan placeres i til og fra svømmeturen, så du undgår at resten af din taske bliver våd. Det er tilmed også godt for miljøet, når du så ikke behøver at smide engangsplastik ud.

OBS: Tryk på knappen “SE TILBUD” for at se tilgængelige størrelser.

Varenummer (SKU): 5809400357047213 Kategorier: ,
Watery badedragt til piger - Eco Poolparty - Ruby Red 12-13år / 152 cm Badedragter til piger - Sport/strandWatery badedragt til piger – Eco Poolparty – Ruby Red
255,00 kr.

SE TILBUD